LOL

Hai semua, how's your raya bloggers? My raya is awesome hahah sila jealous cehhh berlagak. Okay, sekolah dah bukak setelah cuti selama dua minggu, yess bermula lahh segala azab. First folio account berlambak, aku tak buat langsung, bilaa cuti mana nak ingat homework jadah semua kan? Hishh terpaksa copy paste orang punya hahah jahat kan ^^ well, siapa tak kenal wany kan. Second, final exam just around the corner, shitt tak ready apa pun wehh. Sekarang ni nak tengok buku pun malas apa tah lg baca? Erghh tolonggggggg

the new me

okayy seriously shit dah lama gilaa aku tak update blog, dah 5 bulan lebih kott. Actually aku sangat malas, aku lebih kepada twitter kerana twitter sangat ringkas dan padat berbanding dengan blog. Nvm, okay selama 5 bulan aku tak update blog ni macam macam benda jadi dalam hidup aku. Aku cerita satu persatu ehh

a) aku dah ada boyfriend, he's so sweet and calm, the name is muhammad naqib, he's mean a lot to me and i do heart him <3 kami couple pada 12may dan sekarang kami sudah hampir 4 bulan, yeaayy :D

b) my sister is enganged. kini dia sedang menunggu hari bahagianya tiba dengan penuh kesabaran hahah, nanti aku jemput ehh

c) pada 6may tahun ini genap setahun pemergian ibu aku, aku ingat lagi ketika ibu nazak pada 4may tahun lalu, aku berbisik ditelinga ibuku : ibu, jangan tinggalkan wany, wany sayang ibu. itulah kali pertama dan terakhir aku mengucapkan sayang kepada ibuku, huhh

d) our family dah tak mcm dulu, salah siapa? tepuk dada tanya selera

e) kawan lama aku kata aku dah berubah, tak macam dulu, mungkin disebabkan aku lebih meluangkan masa dengan classmates aku, sorry ye kawan

f) kelas 4 IK 1 (2010) memang terbaik lahh, kita semua mcm satu family, aku sayang gilaa kelas ni
*that's all, banyak benda lagi nak cerita tapi sudah lupa, biasa lahh umur dah meningkat hahah btw selamat hari raya aidilfitri semuaa :*

It's been a while,



Setelah sekian lama tak update blog, akhirnyaa terbuka jugaa pintu hati aku untuk meng-updatenyaa haha . Aku tak tahu na taip ape, sesungguhnya aku kekeringan idea , ehh aku da jadi mcm cikgu Amin Minhad sudahh, jiwang pulakk aku .


First, bia laah aku cerita pasal birthday my bff iaituu Yasmin Yusof andd Abdul Hakim . Birthday dorg same and fyi dorang ni penah couple haha comel kan ? wink winkk . Aku , Aqila and Iqbal dah buatt plan yg terbaik utk dorang berdua ni , mmg bestt lee, gelak gelak mcm org gilaa, aku da lahh jenis suke memekak sampai orang sume usya akuu heee sorry ehh kepada orang yg ta senang na makan dengar aku gelak tuu hahaha aku terlampau happy, ape boleh buat kan ? Ehh back to the story , hakim belanja min, akila blanje hakim and min , aku pulakk sponsor tepung untuk ditepek kepada Hakim & Yasmin haha kirenye aku ni berjasa jugaa lahh kn ? aku punye lahh excited gunting tepung dgn akila and iqbal pastuu min nampakk, siott da kantoi tapi nasib baik kitorang ni pelari pecut mase sch rendah haha kitorang kejar lahh min padan muke dea :P








I love you guyss, you guys the bestt andd you guys rockk <3

HAHAHA



Thanks Hazira sebab bagi gamba pakwe akuu ni :P


*secret crush (:

Bosan lahh

Harini sangat bosan, duduk rumah taktaw na buat ape. Tidur ? hmm malas lahh, aku na pegi skola tapi tk brape sihat pulakk, sakit tekak, pening & mcm naak demam jee . Mcm tade bnda jee naa cite harini, patut laahh Qoyy & Khalid kate, blog aku bosan, da lahh mcm A4 PAPER, cibai korang hahaa. Blog mcm A4 PAPER punn korang still bukak blog aku kann ? elehhh, aku tawu korg act peminat setia blog aku nii tapi malu malu babi naak ngaku :P

Haaa, baru teringat, harituu Qoyy, Alia, Ajeii & Ama pegi kursus Permata kat hotel mane tahh, 3 hari kott dorang pegi, Qoyy takde kt kelas bosan wehh hahaa takde orang na bahan aku bhahaha. Tp bukan itu yg aku naak cite, cite dea mcmni, dorg balek hari khamis petang tuu, aku pun jumpe dorg sume pastuu dorang ckp ade orang muke sebijik cm aku hahaa perangai pun SAMA. Aku terkejut gilaaa babun lahh, takkan lahh smpai cmtuu skali ? Takk best ahh adaaa clonee hishhh -____- tapi aku rase takk mungkin lahh same kann ? Aku comel lagii kot HAHAA ^_^





* Btw adamm, name pakwe wany tuu Logan Lerman ah bukan Loganathan haha :D