Bosan lahh

Harini sangat bosan, duduk rumah taktaw na buat ape. Tidur ? hmm malas lahh, aku na pegi skola tapi tk brape sihat pulakk, sakit tekak, pening & mcm naak demam jee . Mcm tade bnda jee naa cite harini, patut laahh Qoyy & Khalid kate, blog aku bosan, da lahh mcm A4 PAPER, cibai korang hahaa. Blog mcm A4 PAPER punn korang still bukak blog aku kann ? elehhh, aku tawu korg act peminat setia blog aku nii tapi malu malu babi naak ngaku :P

Haaa, baru teringat, harituu Qoyy, Alia, Ajeii & Ama pegi kursus Permata kat hotel mane tahh, 3 hari kott dorang pegi, Qoyy takde kt kelas bosan wehh hahaa takde orang na bahan aku bhahaha. Tp bukan itu yg aku naak cite, cite dea mcmni, dorg balek hari khamis petang tuu, aku pun jumpe dorg sume pastuu dorang ckp ade orang muke sebijik cm aku hahaa perangai pun SAMA. Aku terkejut gilaaa babun lahh, takkan lahh smpai cmtuu skali ? Takk best ahh adaaa clonee hishhh -____- tapi aku rase takk mungkin lahh same kann ? Aku comel lagii kot HAHAA ^_^





* Btw adamm, name pakwe wany tuu Logan Lerman ah bukan Loganathan haha :D



No comments: