It's been a while,



Setelah sekian lama tak update blog, akhirnyaa terbuka jugaa pintu hati aku untuk meng-updatenyaa haha . Aku tak tahu na taip ape, sesungguhnya aku kekeringan idea , ehh aku da jadi mcm cikgu Amin Minhad sudahh, jiwang pulakk aku .


First, bia laah aku cerita pasal birthday my bff iaituu Yasmin Yusof andd Abdul Hakim . Birthday dorg same and fyi dorang ni penah couple haha comel kan ? wink winkk . Aku , Aqila and Iqbal dah buatt plan yg terbaik utk dorang berdua ni , mmg bestt lee, gelak gelak mcm org gilaa, aku da lahh jenis suke memekak sampai orang sume usya akuu heee sorry ehh kepada orang yg ta senang na makan dengar aku gelak tuu hahaha aku terlampau happy, ape boleh buat kan ? Ehh back to the story , hakim belanja min, akila blanje hakim and min , aku pulakk sponsor tepung untuk ditepek kepada Hakim & Yasmin haha kirenye aku ni berjasa jugaa lahh kn ? aku punye lahh excited gunting tepung dgn akila and iqbal pastuu min nampakk, siott da kantoi tapi nasib baik kitorang ni pelari pecut mase sch rendah haha kitorang kejar lahh min padan muke dea :P








I love you guyss, you guys the bestt andd you guys rockk <3

2 comments:

meen said...

woii , asal btau min pena coup dgn hakim ? aduhhh kantoi ah -________-

Aqilam said...

hahahahahahahahahaha mmg aku pelari pecut pun time muda-muda dulu